Buderus Logamax Plus GB012 V2 25kW
Buderus Cotronic III

Buderus Logamax Plus GB012 K V2 – 25 KW (Copiat) (Copiat) (Copiat)

2.800,00lei

Putere termica incalzire = 27,2 kW (la tur/retur 50/30 °C)
Putere termica incalzire = 25,5 kW (la tur/retur 80/60 °C)
Putere termica maxima acm = 25,5 KW
Debit apa calda (la 45 °C) = 10 litri/min
Temperatura maxima admisa pe tur = 82 °C
Suprapresiune de lucru admisa =3 bar
Putere electrica consumata =120 W
Randament normat: pana la 103% (la tur/retur 50/30°C)
Consum gaze = 0,72 – 2,70 m3/h;
Nivel de zgomot < 36dB
Clasificare IP = IPx4D
Racord gaze arse (dublu, coaxial) =60/100 mm
Dimensiuni: BxLxH =440x355x715 mm
Greutate (fara ambalaj) = 37Kg
Racorduri tur/retur = 22 mm;
racord apa rece/calda =15 mm;
Racord gaze =3/4″

In stoc

Descriere Produs

Logamax plus GB012 de la Buderus – economie de energie, funcţionare ireproşabilă
Centrala termică murală cu condensare Logamax plus GB012 întruneşte calităţile care au făcut ca marca Buderus – o marcă cu aproape 300 de ani de experienţă şi tradiţie în echipamente şi sisteme de încălzire – să fie una dintre cele mai respectate şi admirate din lume. Tehnologia inovatoare înglobată în componentele centralei este grăitoare pentru profesionalismul şi atenţia la detalii a specialiştilor Buderus.

O centrală combi cu o eficienţă energetică de 103 %

Logamax plus GB012 are o putere de 25 kW (atât pentru încălzire, cât şi pentru ACM). Apa caldă (40 – 60 grade Celsius) este preparată în regim instantaneu. Randamentul ridicat al centralei – corespunzător nivelului de **** pentru încălzire şi de ** pentru confortul de ACM (adică centrala asigură un debit constant de apă caldă la temperatura cerută de utilizator) – se datorează sistemului alcătuit din 2 schimbătoare de căldură, care îmbunătăţesc considerabil transferul termic: schimbătorul principal, din inox, deosebit de fiabil, şi un schimbător de căldură secundar, din aliaj Al-Si-Mg, atât pentru circuitul de încălzire cât şi pentru cel de ACM, cu rol de recuperare a condensatului. Eficienţa energetică ridicată se concretizează întrun consum redus de combustibil gazos. În plus, vana de gaz modulantă contribuie la un consum raţional de combustibil, iar ventilatorul cu turaţie variabilă asigură un consum redus de energie electrică şi o funcţionare extrem de silenţioasă a centralei: nivelul maxim de zgomot este de 36 dB(A) în sarcină plină.

Dimensiuni compacte, confort în utilizare şi întreţinere

Centrala Logamax plus GB012 este un produs robust cu dimensiuni reduse, care permit montarea în spaţii înguste. Adâncimea de numai 355 mm şi înălţimea de 440 mm, precum şi spaţiul necesar de montaj de doar 0,3 metri pătraţi, o fac extrem de manevrabilă. Este uşor de transportat şi de montat, iar accesul rapid la toate componentele interioare, o fac extrem de uşor de controlat în timpul operaţiilor de mentenanţă şi service.

Panoul de comandă Cotronic 3 al centralei cu condensare

Automatizarea avansată a centralei asigură coordonarea funcţionării componentelor electronice, comanda şi controlul echipamentelor şi funcţiilor de modulare şi de siguranţă ale centralei. Display-ul LCD permite afişarea codurilor de eroare, prin şiruri de litere şi cifre, ceea ce uşurează enorm munca specialistului de service. De asemenea, prin intermediul butoanelor de pe panoul frontal şi al ecranului digital, utilizatorul poate regla temperatura din circuitul de încălzire şi cea a apei calde menajere.

Funcţionare în totală siguranţă

Componentele de protecţie cu care este echipată centrala Logamax plus GB012 au menirea de a asigura utilizatorii că aceasta va funcţiona întotdeauna în deplină siguranţă şi în condiţii de maximă economie. Panoul de comandă Cotronic 3 (cu detectare lipsă flacără şi valve cu solenoid), senzorul de încălzire pe tur, termostatul de siguranţă pe tur, senzorul de gaze arse, senzor nivel condensat în recuperator, vana de gaz, vasul de expansiune, electrodul de ionizare, senzor ventilator pentru reglarea turaţiei, termostatul de siguranţă gaze arse, sifon condens, supapa de încălzire sau senzorul electronic de protecţie la îngheţ – iată principalele elemente de siguranţă care contribuie la buna funcţionare a centralei. De asemenea, funcţia de blocare Child Lock împiedică folosirea neautorizată a centralei de către copii nesupravegheaţi.

Click pentru a descarca pliantul BUDERUS

Alte informatii

Greutate 37 kg
Dimensiuni 440 x 355 x 715 mm
Putere termică nominală min/max - Încălzire 50/30°C

7.8 – 27.2 kW

Putere termică nominală max - Încălzire 80/60°C

25.5 kW

Putere termică nominală max - ACM

25.5 kW

Grad normat de utilizare la curba de încălzire 50/30 °C

103 %

Debit de gaz metan necesar

2.7 m3
/h

Presiune alimentare gaz metan necesară

17 – 25 mbar

Debit maxim apă caldă

10 l/min

Temperatură apă caldă

40-60 °C

Dimensiuni

715x440x355 mm

Greutate

37 kg

Cod aparat

7736900102